Wimperextensions

Vind je de resultaten van mascara`s teleurstellend? Ben je ontvreden over de lengte en volume van je wimpers? Dit is jouw oplossing: Wimperextensions Eindelijk iets wat je het gewenste resultaat geeft: volume, lengte en een super mooie oogopslag!

Yumi Lashes wimperlifting

Een prachtig alternatief voor wimperextensions. Blijft circa acht tot tien weken zitten en u kunt elke gewenste mascara eroverheen gebruiken. Xaggerate Semi Permanente Mascara is ook een optie!


Epileren met touw

Vind je jezelf epileren met een pincet niks en wilt je van uw ongewenste gezichtshaar af? Kom dan eens langs bij de salon. Met behulp van een touwtje kan ik de ongewenste haren verwijderen, inclusief haarwortel, zodat het haar minder snel terug komt.


Hallo! Ik ben Angelique Bruinier, 27 jaar en geboren in Zeist. Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in het perfectioneren van uiterlijke schoonheid. Dit begon met mijn interesse voor visagie. Na mijn opleiding filiaalbeheerder parfumerie heb ik ervaring opgedaan in een parfumerie winkel. Het viel mij op dat er dagelijks zoveel mensen op zoek zijn naar een geschikte mascara. Er zijn zoveel verschillende merken mascara`s met zoveel verschillende werkingen en de één is goed voor volume en de ander voor verlening, maar er is eigenlijk geen één die 100% optimaal het gewenste resultaat geeft.

Als we eerlijk zijn willen we het wel allemaal: volume,lengte en opvallende wimpers!

Helaas zijn de resultaten van de mascara`s vaak
teleurstellend, terwijl u er veel geld aan uitgeeft.
Maar toen ontdekte ik wimperextensions. Dat is
echt een product voor iedere vrouw! Nu ben ik
sinds een jaar officieel gecertificeerd Eyelash
Specialist. En uit deze passie is Salon Angel Eyes
ontstaan. Every woman can have the Angel Eyes
of her dreams!