Wimperextensions

Eindelijk iets wat je het gewenste resultaat geeft zowel volume, lengte en een super mooie oogopslag!
Iets waar iedere vrouw wel van droomt en waar je echt iets aan hebt. In Hollywood hebben de
meeste celebs de wimperextensions al ontdekt, en nu is het voor iedereen betaalbaar bij
Angel Eyes.

Prijslijst for the Angel eyes of your dreams
Nieuwe set wimperextensions € 69,95
Opvubehandeling 2 weken € 20,00
Opvulbehandeling 3 weken € 29,95
Opvulbehandeling 4 weken € 39,95
Verwijderen van wimperextensions € 15,00
Onderrand wimperextensions NIEUW € 15,00
100% Real Minkhair (extensions van vossen/nertsenhaar)
Nieuwe set wimperextensions € 120,00
Opvulbehandeling 3 weken € 50,00
Opvulbehandeling 4 weken € 75,00
* Na 5 weken wordt een nieuwe set berekend
Wat zijn wimperextensions?
Wimperextensions zijn de nieuwste trend op het gebied van wimperverlenging! Geen frustraties meer met wimperstrips die je niet symmetrisch opgeplakt krijgt. Geen wimperstrips meer die losgaan tijdens een avond uit of wimperstrips of plukjes die je eigen wimpers beschadigen. Nee, dit allemaal is verleden tijd. De nieuwste methode gaat individueel, haartje-voor-haartje. Er word een extension aan je eigen natuurlijke wimperhaar bevestigd. Dit gebeurt met een speciale bonding lijm. Deze is flexibel zodat de extensions meeveren met elke beweging die je ooglid maakt. Je voelt de extensions absoluut niet zitten. De lijm is zwart van kleur zodat de extensions niet opvallen, zelfs met blonde wimperharen. De lijm is niet schadelijk voor de huid en is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Zelfs als je lenzen hebt kun je wimperextensions dragen.
De wimperextensions zijn van hoog waardig materiaal gemaakt en voelen gewichtloos aan, je zult niet eens voelen dat je ze draagt. Wel krijg je geweldige complimenten over je mooie wimpers.
Het is nu ook mogelijk om uw onderste wimpers te verlengen. Verlenging onder wimpers blijft ongeveer 2 weken zitten.

NIEUW: 3D volume celebrity eyelashes
Dit is de nieuwste one by one techniek waarbij wij met de dunste zachtste haartjes uw wimpers nog veel meer volume geven.

Prijslijst 3D volume celebrity eyelashes
Nieuwe set 3D volume celebrity eyelashes € 119,95
Opvubehandeling 2 weken € 35,00
Opvulbehandeling 3 weken € 45,00
Opvulbehandeling 4 weken € 60,00

Duur van de behandeling circa 2,5uur. Na 5 weken worden de oude extensions verwijderd en berekenen wij een nieuwe set prijs.

100% Minkhair
Het verschil tussen 100% Minkhair extensions en de traditionele extensions (Blink Silk extensions) is dat 100% Minkhair extensions onbewerkte natuurlijke haartjes zijn, hierbij kan je niet de dikte en de krul bepalen. In vergelijking met de Blink Silk extensions staan ze wel natuurlijker tussen uw eigen wimpers. De Blink Silk extensions zijn synthetisch nagebootste extensions die u in verschillende krullen en verschillende dikten kunt verkrijgen dus hiermee kunt u meer variƫren van look.

We zijn nu achter het geheim van de mooie wimpers van celeberties waar we altijd zo jaloers van worden zoals: Kim Kardashian, Eva Langoria, Alicia Keys en ga zo maar door. En nu zijn ze voor iedereen voor een betaalbare prijs bij Angel Eyes!

De behandeling
Een nieuwe wimperset behandeling duurt ongeveer 90 minuten. Van tevoren krijg je een kleine intake waarin alle handelingen uitlegt worden en we samen kunnen bepalen welke lengte en dikte extensions er geschikt voor jouw zijn. Tijdens de behandeling lig je comfortabel op een behandelbank met je ogen dicht en als je ze weer open doet word je aangenaam verrast door je mooie en verbeterde oogopslag. Je natuurlijke wimperharen hebben een cyclus van ongeveer 28 dagen. Je kunt het vergelijken met het haar op je hoofd. Aan het begin van de cyclus valt het oude haartje eruit en groeit er een nieuwe voor in de plaats. Zo ook bij de wimperharen. De extension valt tegelijkertijd met je wimperhaar uit. Het is daarom aan te raden om één keer in de drie a vier weken een opvulbehandeling te nemen. Deze behandeling duurt maar 30 a 45 minuten, afhankelijk van je oogopslag en wensen.
Je zal niet meer zonder wimperextensions willen! Maar moet je ze toch laten verwijderen, dan kan je ze bij mij ook op een professionele manier laten verwijderen door middel van een speciale remover die er voor zorgt dat de lijm oplost en je eigen wimperharen intact laat.

De voordelen op een rij:
  • Je hoeft je nooit meer kaal te voelen als je zonder make-up de deur uit gaat.
  • Je hoeft voor een vakantie, bezoekje aan het strand, zwemmen of de sauna geen speciale waterproof mascara aan te schaffen, waarvoor je ook nog een speciale reiniging nodig hebt.
  • Je kan de wimpers beschouwen als je eigen, je mag er alles mee doen.
  • Je kan meer genieten van je vrije tijd doordat je niet iedere ochtend tijd hoeft te besteden aan mascara aanbrengen.
  • Geen frustraties meer als de mascara niet het gewenste resultaat geeft.
  • Je kan zelf bepalen wat de lengte van je wimpers worden en de krul die je wilt hebben.
  • Geen geldverspilling meer aan dure mascara`s, wimperkrultangen of wimperverf.
  • Door deze methode heb je altijd een mooie natuurlijke uitstraling.
  • Als je regelmatig, eens in de drie a vier weken, opvult heb je het meest plezier van je wimpers en altijd een mooie oogopslag.